Diensten

Boomverzorging

Diensten

Snoeien

Om uw bomen duurzaam gezond en veilig te houden is regelmatig onderhoud van uw bomen van groot belang. Hans Slagmolen adviseert u graag over het beste onderhoud van uw bomen. Daarbij wordt rekening gehouden met de eigenschappen van uw bomen, zoals de soort en de leeftijd, en met uw wensen.

Met zijn jarenlange ervaring beschikt Hans Slagmolen als boomspecialist over verschillende snoeimethoden. Deze bespreken wij samen.

Diensten

Stormschade

Heeft u stormschade? Of vreest u schade bij de volgende storm? Bel gerust! Hans Slagmolen helpt u graag!

Diensten

Verwijderen bomen

Ondanks dat Hans Slagmolen er de voorkeur aan geeft om bomen duurzaam te behouden, kan het voorkomen dat bomen verwijderd moeten worden. Daarvoor zijn verschillende methoden. Hans Slagmolen adviseert u over de beste manier om bomen te rooien en verwijdert uw bomen zorgvuldig en zonder schade.

Diensten

Aanpak boomziekten en plagen

De laatste jaren neemt de aandacht voor boomziekten en plagen, zoals de eikenprocessierups en de dennenprocessierups, toe. Bomen, maar vooral wij mensen en dieren, kunnen hier last van hebben. Hans Slagmolen staat u bij met advies om boomziekten en plagen aan te pakken. Als dat nodig is, voert Hans Slagmolen ook de bestrijding uit.

Services

Leg contact met hans